ZONWEREND GLAS

Vooral in de zomer is zonwerend glas een uitkomst. Moeten uw ruiten vernieuwd worden en wilt u graag zonwerend glas? Neem dan contact op met Glas Compleet. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment glas.

Hoe werkt zonwerend glas?

Zonwerend glas is een soort isolatieglas dat voorzien is van een zonwerende coating. Deze coating zorgt ervoor dat binnenkomende zonne-energie verminderd wordt.

Vaak wordt zonwerend glas toegepast bij grote oppervlakken glas. Denk bijvoorbeeld aan puien, serres of dakbeglazing. Zonwerend glas kan aangepast worden aan de uitstraling van uw woning, het is namelijk leverbaar in een groot scala aan kleuren.

Voordelen van zonwerend glas

Waarom kiest u voor zonwerend glas? Het biedt u veel voordelen. Ten eerste geniet u van het comfort door de ideale klimaatbeheersing.

Daarnaast bespaart u op de kosten doordat het zonwerend glas in de zomer zorgt voor verkoeling en in de winter zorgt voor verwarming. Ook beperkt u het verbleken van kleuren en de afbraak van kunststof materialen, doordat binnenkomend UV verminderd wordt.

Bent u overtuigd van de voordelen van zonwerend glas en wilt u dit bij u toepassen? Laat u dan goed adviseren door uw glasexpert van Glas Compleet.

Isolatieglas met zonwerende eigenschappen

Een greep uit het assortiment van Glas Compleet: Pilkington Insulight Sun. Isolatieglas met zonwerende eigenschappen, geschikt voor gevels, woningbouw en/of serres. Naast de zontoetreding van maar 43% ten opzichte van standaard isolatieglas 75% heeft het ook een zo hoog mogelijke daglichtinval. Vraag nu naar de mogelijkheden in uw woning en/of serre bij Glas Compleet.