15 jaar garantie op lek- en blindslag

Glasheldere garantie

Wilt u 15 jaar zorgeloos zijn?

Een mooi uitzicht zonder zorgen, dat is wat iedereen wil. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als uw uitzicht bedorven wordt door bijvoorbeeld condens of aanslag. Daarom krijgt u bij Glas Compleet de zekerheid van helder zicht. Wij geven u 15 jaar garantie op lek- en blindslag. Bij ons kunt u dus niet alleen rekenen op glaszetters met ervaring, wij zorgen ook voor een goede service.

Snelle hulp bij al uw glasproblemen

Of het nu gaat om het herstellen van uw kapotte beglazing of om het plaatsen van nieuwe beglazing na lekslag. Onze glaszetters zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zorgen voor een nauwkeurige afwerking. Als u ervoor kiest om uw beglazing door ons te laten plaatsen kunt u hier zorgeloos van genieten.

Wilt u ook gebruik maken van de garantie die wij u geven bij lek- en blindslag? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u in de Flevopolder en ’t Gooi graag van dienst.

SUBSIDIE OP HR++ GLAS EN TRIPLE GLAS!

U kunt als woningeigenaar subsidie aanvragen voor isolatiemaatregelen (SEEH) waaronder HR++ glas en triple glas.

De subsidie is tot ongeveer 30% van de kosten tot een maximum oppervlakte van 45 m2. Voorwaarde is dat u tenminste 2 isolatiemaatregelen laat uitvoeren.