Opdrachtgevers van Glas Compleet

Onze vaste klantenbestand bestaat uit onder andere Politie Flevoland, G4S Security Services, Deen Supermarkten, bewakings-en surveillancediensten, gemeente Almere, diverse Albert Heijn filialen, Penitentiaire Inrichting Lelystad (PIL), Vereniging voor Eigenaren (Vve) en diverse kinderdagverblijven. Wij worden regelmatig gevraagd voor reparatie, glaszetten, onderhoud en meer. Daarnaast werken wij voor alle verzekeringsmaatschappijen. Bovendien leveren wij ook aan een groot aantal particulieren alle soorten glas, spiegels, hardglazen (douche)deuren en achterwanden keukens. U vraagt, wij glaszetten zeer vakkundig!

De kosten voor het herstellen van uw ruit, factureren wij via uw opstalverzekering rechtstreeks aan uw verzekeringsmaatschappij.

verzekeraars bij glasschade
Hieronder vindt u een aantal reacties van onze klanten:

“’s Nachts hadden wij een ruit stuk in ons winkelpand. Glas Compleet was er binnen een half uur en kon gelijk een nieuwe ruit plaatsen. Hierdoor kon onze winkel de volgende dag gewoon open en de klanten hebben er niets van gemerkt. Handig en snel glaszetten.”

“Door diverse afmetingen van brandvertragende ruiten op voorraad te houden, loopt het winkelend publiek in onze Almeerse parkeergarages geen risico wanneer er onverhoopt glasschade optreedt. Dit wordt nog dezelfde dag hersteld door Glas Compleet.”

“Ik ben erg tevreden over de prijs- en kwaliteitsverhouding; ze hebben mijn keukenraam vervangen. Ik had eerst een vast raam en een draairaam. Op advies van Glas Compleet is dit vervangen door een groot raam met een ventilatierooster. Ik voel mij hier veel prettiger bij en de kans op inbraak wordt aanzienlijk verkleind.”

“Het glaszetten is vakkundig gedaan en alles wordt keurig achtergelaten en opgeruimd.”

Meer referenties

Meer referenties van onze klanten vind u hier!

ONS WERKGEBIED:

U kunt bij ons terecht in onder andere de volgende plaatsen:

WIJ FACTUREREN RECHTSTREEKS AAN ALLE VERZEKERAARS!

Bij ons dus geen administratieve rompslomp, u hoeft het schadebedrag niet vooruit te betalen en u heeft één aanspreekpunt. Wij helpen u graag!