Ervaringen van onze klanten

Bent u nog geen klant bij ons? Bekijk dan gerust de ervaringen van onze klanten hieronder en hopelijk mogen wij u ook binnenkort helpen.

Meest recente reviews van onze klanten

★★★★★

Vakkundige vervanging van het glas in een moeilijk kozijn door vriendelijke glaszetter. Schoon gewerkt, alles opgeruimd, mijn complimenten.

★★★★★

Gebeld, snel geholpen, konden dezelfde dag nog terecht. Snel en vakkundig geplaatst door deze klantvriendelijke jongeman! Zeker een aanrader!

★★★★★

Je hebt glaszetters en je hebt glaszetters. Glascompleet is van de buitencategorie. Wijze van aanpak, prijstelling, mate van efficiency maar vooral de klant centraal stellen ook als er een probleem is.
Als kritische klant moet ik ze echt alle lof geven. absolute aanrader.

★★★★★

Via het internet bij Glascompleet gekomen. Ronald kwam bij ons thuis. Legde ons het een en ander duidelijk uit en wij hadden direct een goed gevoel over het kontakt. Duidelijk en professioneel. Alles netjes ingemeten en de offerte viel ons zeer mee. We hadden ook bij anderen een offerte geplaatst. Aan de voorzijde van de woning zag hij dat de latten anders waren dan normaal. Deze hebben ze later bij montage op maat gezaagd/gefreesd. Een andere medewerker Stephan kwam in december langs om het glas erin te zetten. Dit ging vlot, rustig, zonder schade, geen muziek. Gewoon netjes. Ook een zeer aardige jongeman. Later kwam Ronald hem helpen voor het grote raam en het frezen van de nieuwe latten voorzijde. Overals zijn nieuwe latten gebruikt. Complimenten voor Stephan voor het ontzettend netjes afwerken van de ruiten met kit. Wit binnen en donker buiten. Keurig. Omdat het glas van de voordeur een paar dagen later kwam kwam een andere collega. Ook netjes afgewerkt allemaal. Kortom zeer prettige medewerkers. Goed gevoel aan overgehouden bij dit bedrijf. Zeker zal ik hen aanbevelen bij anderen.

★★★★★

Jullie hebben een flinke klus eraan gehad. Maar alles perfect gedaan. Diepe respect.

Diegene die de ruiten heeft opgemeten had aan kunnen geven dat er ook matglas geplaatst kon worden.in de badkamer. Helaas is dat niet gebeurd.

★★★★☆

1) aanloop naar definitieve opdracht:(advisering,inmeten,uitbrengen offerte,e.d.) PRIMA.
2) plaatsing ramen: SNEL en VAKKUNDIG.
3) schoon achterlaten werkplekken:
BINNEN WEL, BUITEN NIET (overal slierten oude kit,restanten pasblokjes,afgezaagde glaslatstukjes,beschermblokjes van de ramen)
4) communicatie met de 2 GlasCompleetjongens: PRETTIG en BEHULPZAAM.

★★★★★

Na inbraak snel gereageerd en noodzakelijke reparatie uitgevoerd.
Na levering glas, kozijn goed gerepareerd. Vakkundig, schoon gewerkt, netjes afgeleverd en achtergelaten. Timmerman denkt mee in de oplossing. Aardig en behulpzaam.

★★★★★

Snelle reactie op vraag om contact.

Snelle offerte.

Snelle levering en sublieme plaatsing.

★★★★★

Wat een ontzettend fijne ervaring. Echte vakmannen, met oog voor onze leefomgeving. Ze waren heel kundig, aardig en voorzichtig. En na afloop alles ook zo netjes opruimen, we werden er heel blij van.

★★★★★

na inmeting glas, super snelle plaatsing!
Keurig gewerkt door vakkundige personen.
Complimenten voor jullie allemaal!👍

★★★★★

Snel en goed met opnemen en offerte (ter plekke) door Ronald.
Ook meteen besteld en vlugger dan verwacht geleverd. Ik kan niets bedenken voor verbetering.
Ga zo door en en veel succes toegewenst.

Bekijk ook onze Google reviews

Glas Compleet
4.8
Gebaseerd op 167 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Wat is uw ervaring met ons?

Om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Laat uw review daarom hieronder achter.