Ervaringen van onze klanten

Bent u nog geen klant bij ons? Bekijk dan gerust de ervaringen van onze klanten hieronder en hopelijk mogen wij u ook binnenkort helpen.

Meest recente reviews van onze klanten

★★★★★

Zeer goede communicatie en hele goede vakmensen die de ramen hebben vervangen!
Helemaal top!

★★★★★

Samen met 4 buurtgenoten hebben we Glas Compleet gekozen uit meerdere aanbieders om onze ramen te vervangen door HR++ glas, vanwege de professionele houding van het bedrijf en de eerlijke adviezen. De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd tot volle tevredenheid.

★★★★★

” Het contact is goed verlopen, volledige offerte ontvangen en wordt aangeboden onder keurmerk (persoonlijk vind ik dit belangrijk). Er is goed rekening gehouden met onze wensen. Prima levertijd, het zetten is goed en snel verlopen en alle troep netjes opgeruimd. Na levering betaald en we hebben direct profijt (oude ramen waren lek). Tevens familie ook aangeraden om de ramen te vervangen door Glas Compleet. Kortom zeer tevreden. “

★★★★★

” Eerste plaatsing glas geannuleerd, dit telefonisch toegelicht door leverancier. 2de afspraak erg laat begonnen door een noodplaatsing. Hierdoor wat tijdnood, omdat we erg op tijd weg moesten voor een begrafenis. De monteurs hebben zich een slag in de rondte gewerkt om het te klaren. Het geleverde werk is PRIMA. “

★★★★★

” Glas compleet is een zeer net bedrijf met de juiste vakmensen. Keurig netjes werken en de gemaakte afval weer keurig meenemen. Ik zal zeker bij een volgende keer bij Glas compleet terugkeren. “

★★★★☆

” Afspraak snel gemaakt. Vakkundig ingemeten incl. veranderen kozijn, beter dan 2 andere bekende leveranciers in het Gooi. Plaatsing vakkundig. Vooral aanpassen kozijn was wel een dingetje, maar dat hebben ze perfect met veel aandacht en vakkundigheid uitgevoerd. Het ziet er prachtig uit. Top! “

★★★★★

Begin september werd bij mijn zoon in Huizen nieuw glas geplaatst. Ik wil (zijn moeder) daarover even het volgende kwijt:

Wat is het een verademing als je midden in een verbouwing zit en er eindelijk een bedrijf over de vloer komt die zijn afspraken van a tot z nakomt. Alles klopte in de organisatie maar ook vantevoren goed advies: het ging o.a. om plaatsing van glas maar waarvan ook een redelijk groot glasdeel uitmaakte en waarbij toen geattendeerd werd om na te denken over speciaal veiligheidsglas i.v.m. de oppervlakte van het glas dat tot aan de vloer reikte, ( vooral met het oog op kleine kinderen)met geringe prijsverhoging was dat een goed advies. Wij zouden er zelf niet over hebben nagedacht. Alles verliep perfect, zelfs het even telefonisch melden vantevoren dat de glaszetters onderweg waren een half uur voor aankomst. Dat was een prettige bijkomstigheid omdat het huis nog niet bewoond was. Daarbij nog te melden tot nu toe niet zulke beschaafde en nette vakmensen tegengekomen die: niet alleen alles keurig hebben uitgevoerd met uitleg maar ook ALLES tot het laatste stukje hebben schoongemaakt, opgeruimd en meegenomen, ECHT TOP!!! Mochten we ooit weer glas nodig hebben zullen zij onze leverancier zijn, hier word je nog eens blij van!!!!!

★★★★★

Goed bereikbaar, scherpe offerte, secure inmeting, snelle levering, duidelijke afspraken, vakkundige en gezellige glaszetters. Kortom: ik kan iedereen GlasCompleet aanraden!

Wat is uw ervaring met ons?

Om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Laat uw review daarom hieronder achter.