Ervaringen van onze klanten

Bent u nog geen klant bij ons? Bekijk dan gerust de ervaringen van onze klanten hieronder en hopelijk mogen wij u ook binnenkort helpen.

Meest recente reviews van onze klanten

★★★★★

” Glas Compleet B.V. levert vakkundig en keurig werk voor een redelijke prijs. Aangezien onze ramen aan de binnenzijde net waren geschilderd, zag ik op tegen het vervangen van het oude dubbel glas in de woonkamer. Het werk is vlot gedaan zonder onnodige beschadigingen. Een tweede klus betrof het plaatsen van glasplaten in een glazen overkapping. Later bleek 1 glasplaat niet goed te liggen. Dit werd snel en gratis door Glas Compleet B.V. verholpen. Met een gerust hart kan ik Glas Compleet B.V. aanbevelen. Bedankt.

Toby MeijlinkPlaatsen dubbel glas en glas varanda

★★★★★

” Alles snel en prettig geregeld.. Goede service! “

Hans ZwangRuit slaapkamer vervangen Almere

★★★★☆

” Vriendelijke & vlotte communicatie. Alle tijd om vragen te beantwoorden . Scherpe offerte. Glaszetters erg vriendelijk, plezier in hun werk. Helaas een paar krassen in het glas na plaatsen. Werd zonder problemen gelijk vervangen. Goede service! “

HooimeijerGlas vervangen Baarn

★★★★☆

” Afspraak snel gemaakt. Vakkundig ingemeten incl. veranderen kozijn, beter dan 2 andere bekende leveranciers in het Gooi. Plaatsing vakkundig. Vooral aanpassen kozijn was wel een dingetje, maar dat hebben ze perfect met veel aandacht en vakkundigheid uitgevoerd. Het ziet er prachtig uit. Top! “

HansNieuwe ramen, aanpassen kozijn

★★★★★

” Duidelijke offerte gekregen. Alles netjes geinstallered en opgeruimd. Top! “

MaryDubbelglas vervangen Almere

★★★★★

Begin september werd bij mijn zoon in Huizen nieuw glas geplaatst. Ik wil (zijn moeder) daarover even het volgende kwijt:

Wat is het een verademing als je midden in een verbouwing zit en er eindelijk een bedrijf over de vloer komt die zijn afspraken van a tot z nakomt. Alles klopte in de organisatie maar ook vantevoren goed advies: het ging o.a. om plaatsing van glas maar waarvan ook een redelijk groot glasdeel uitmaakte en waarbij toen geattendeerd werd om na te denken over speciaal veiligheidsglas i.v.m. de oppervlakte van het glas dat tot aan de vloer reikte, ( vooral met het oog op kleine kinderen)met geringe prijsverhoging was dat een goed advies. Wij zouden er zelf niet over hebben nagedacht. Alles verliep perfect, zelfs het even telefonisch melden vantevoren dat de glaszetters onderweg waren een half uur voor aankomst. Dat was een prettige bijkomstigheid omdat het huis nog niet bewoond was. Daarbij nog te melden tot nu toe niet zulke beschaafde en nette vakmensen tegengekomen die: niet alleen alles keurig hebben uitgevoerd met uitleg maar ook ALLES tot het laatste stukje hebben schoongemaakt, opgeruimd en meegenomen, ECHT TOP!!! Mochten we ooit weer glas nodig hebben zullen zij onze leverancier zijn, hier word je nog eens blij van!!!!!

A. SmetsGlas plaatsen Huizen

★★★★☆

Keurig gedaan. alles volgens afspraak

Hindrik TijsselingPlaatsing dubbel glas, Zeewolde

Wat is uw ervaring met ons?

Om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Laat uw review daarom hieronder achter.