Ervaringen van onze klanten

Bent u nog geen klant bij ons? Bekijk dan gerust de ervaringen van onze klanten hieronder en hopelijk mogen wij u ook binnenkort helpen.

Meest recente reviews van onze klanten

★★★★★

Meer dan tevreden en voor iedereen aan te raden die vakkundig en professioneel wip worden geholpen met ruitvervanging en/of reparatie. 

★★★★★

Via het internet bij Glascompleet gekomen. Ronald kwam bij ons thuis. Legde ons het een en ander duidelijk uit en wij hadden direct een goed gevoel over het kontakt. Duidelijk en professioneel. Alles netjes ingemeten en de offerte viel ons zeer mee. We hadden ook bij anderen een offerte geplaatst. Aan de voorzijde van de woning zag hij dat de latten anders waren dan normaal. Deze hebben ze later bij montage op maat gezaagd/gefreesd. Een andere medewerker Stephan kwam in december langs om het glas erin te zetten. Dit ging vlot, rustig, zonder schade, geen muziek. Gewoon netjes. Ook een zeer aardige jongeman. Later kwam Ronald hem helpen voor het grote raam en het frezen van de nieuwe latten voorzijde. Overals zijn nieuwe latten gebruikt. Complimenten voor Stephan voor het ontzettend netjes afwerken van de ruiten met kit. Wit binnen en donker buiten. Keurig. Omdat het glas van de voordeur een paar dagen later kwam kwam een andere collega. Ook netjes afgewerkt allemaal. Kortom zeer prettige medewerkers. Goed gevoel aan overgehouden bij dit bedrijf. Zeker zal ik hen aanbevelen bij anderen.

★★★★★

Jullie hebben een flinke klus eraan gehad. Maar alles perfect gedaan. Diepe respect.

Diegene die de ruiten heeft opgemeten had aan kunnen geven dat er ook matglas geplaatst kon worden.in de badkamer. Helaas is dat niet gebeurd.

★★★★★

Zeer tevreden netjes gewerkt en geen rommel achtergelaten vriendelijk ook al waren we de laatste klant na een dag hard werken.

★★★★★

Na inbraak snel gereageerd en noodzakelijke reparatie uitgevoerd.
Na levering glas, kozijn goed gerepareerd. Vakkundig, schoon gewerkt, netjes afgeleverd en achtergelaten. Timmerman denkt mee in de oplossing. Aardig en behulpzaam.

★★★★★

Zeer goed, communicatie en facturatie duidelijk. Plaatsing snel en netjes.

★★★★★

Dit is al de 3e keer dat wij gebruik maken van de diensten van glascompleet en elke keer zijn wij tevreden. Snel antwoord, snel afspraken kunnen inplannen en netjes werk afleveren. Top!

Wat is uw ervaring met ons?

Om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren, zijn wij benieuwd naar uw ervaring. Laat uw review daarom hieronder achter.