SPIEGELGLAS

Wilt u uw woning ruimer laten lijken en meer diepte geven? Wilt u uw huis een andere uitstraling geven zonder dat u daarvoor hoeft te verven of nieuwe meubelen hoeft te kopen? Maak dan gebruik van spiegelglas. U zult versteld staan van het effect dat spiegelglas kan creëren.

Spiegelglas is leverbaar in verschillende soorten en maten, denk bijvoorbeeld aan rond, rechthoekig, ovaal of andere bijzondere vormen. Wilt u meer informatie over spiegelglas? Neem dan contact op met Glas Compleet. Wij informeren u graag.

Waarom spiegelglas in uw woning?

Spiegelglas brengt sfeer in uw huis. Als u het op de juiste wijze plaatst, lijkt de ruimte groter en geeft het extra licht in kleine ruimtes. Daarnaast gaat spiegelglas jarenlang mee, dus u kunt er lang van genieten.

Ook bevat spiegelglas geen lood of koper, zoals normaal glas. Hiermee helpt u mee aan een beter milieu. Wilt u spiegelglas bij u thuis? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Glas Compleet.

SUBSIDIE OP HR++ GLAS EN TRIPLE GLAS!

U kunt als woningeigenaar subsidie aanvragen voor isolatiemaatregelen (SEEH) waaronder HR++ glas en triple glas.

De subsidie is voor ongeveer 30% van de kosten tot een maximum oppervlakte van 45 m2. Voorwaarde is dat u tenminste 2 isolatiemaatregelen laat uitvoeren.