Ruim glasassortiment

Heeft u glas nodig? Wij hebben diverse glassoorten direct uit voorraad leverbaar. Wilt u glas op maat bestellen? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

triple glas

Triple glas, ook driedubbel glas genoemd, wordt steeds populairder. Met name voor energieneutrale woningen is triple glas de beste oplossing.

HR++ glas

Kiest u voor HR++ of HR+++ glas? Benieuwd wat het verschil is? Lees hier alles over deze glassoorten, zoals de kosten, werking en isolatiewaarden.

Gehard glas is een soort veiligheidsglas dat vijf keer zo sterk als normaal glas. Als het kapot gaat spat het uiteen in kleine, veilige stukjes glas.

Geluidswerend glas heeft een isolerende werking, waardoor u niet veel last heeft van lawaai in uw omgeving. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Gelaagd glas bestaat uit twee glasplaten met daartussen één of meerdere plastic tussenlagen. Bij breuken worden de scherven bijeengehouden door de plastic laag waardoor dit glas erg velig is.

Draadglas is één van de meest veilige glassoorten, doordat bij schade de scherven bijeengehouden worden door metalen draden. Zeer geschikt voor een kindvriendelijke omgeving.

Spiegelglas is voor u een uitkomst als u uw woning ruimer wilt laten lijken of meer diepte geven. Er is veel mogelijk op het gebied van spiegelglas, u zult versteld staan van het resultaat.

Zonwerend glas is glas met een zonwerende coating. Deze coating vermindert binnenkomende zonneenergie en houdt warmte en UV straling tegen.

Ventilatieroosters zorgen voor een goede ventilatie van uw woning. Voor uw gezondheid is het van belang dat vervuilde lucht en vocht afgevoerd wordt.

Wilt u uw woning goed laten isoleren? Door middel van isolatieglas kunt u veel energie, en dus kosten, besparen. Laat u goed informeren over de mogelijkheden.

Kies voor gefigureerd glas als u wel eens wat anders wilt dan ‘normaal’ glas. Gefigureerd glas is in veel uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar, dus kies de uitvoering die past bij uw woning.

Floatglas wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals zand, kalk, dolomiet en soda. Er is veel mogelijk op het gebied van floatglas; voor elke woning een passende oplossing.

Brandwerend glas houdt vlammen tegen en zorgt voor een isolerend schild. Wacht niet tot het te laat is en maak uw woning of bedrijfspand brandveilig met behulp van onze glaszetters.