Ruim glasassortiment

Heeft u glas nodig? Wij hebben diverse glassoorten direct uit voorraad leverbaar. Wilt u glas op maat bestellen? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers.

Isolatieglas en HR++ beglazing

Wilt u uw woning goed laten isoleren? Door middel van isolatieglas kunt u veel energie, en dus kosten, besparen. Laat u goed informeren over de mogelijkheden.

Ventilatieroosters

Ventilatieroosters zorgen voor een goede ventilatie van uw woning. Voor uw gezondheid is het van belang dat vervuilde lucht en vocht afgevoerd wordt.

Brandwerend glas

Brandwerend glas houdt vlammen tegen en zorgt voor een isolerend schild. Wacht niet tot het te laat is en maak uw woning of bedrijfspand brandveilig met behulp van onze glaszetters.

Draadglas

Draadglas is één van de meest veilige glassoorten, doordat bij schade de scherven bijeengehouden worden door metalen draden. Voor een kindvriendelijke omgeving is het verstandig om te kiezen voor draadglas.

Floatglas

Floatglas wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals zand, kalk, dolomiet en soda. Er is veel mogelijk op het gebied van floatglas; voor elke woning een passende oplossing.

Gefigureerd glas

Kies voor gefigureerd glas als u wel eens wat anders wilt dan ‘normaal’ glas. Gefigureerd glas is in veel uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar, dus kies de uitvoering die past bij uw woning.

Gehard glas

Gehard glas behoort tot een veiligheidsglas. Gehard glas is namelijk vijf keer zo sterk als normaal glas en als het kapot gaat spat het uiteen in kleine, veilige stukjes glas. Deze kunnen geen diepe wonden veroorzaken.

Gelaagd glas

Gelaagd glas bestaat uit twee glasplaten met daartussen één of meerdere plastic tussenlagen van polyvinylbutyral (PVB). Bij breuken worden de scherven bijeengehouden door de plastic laag. Daardoor is gelaagd glas een zeer veilige glassoort.

Geluidswerend glas

Geluidswerend glas heeft een isolerende werking, waardoor u niet veel last heeft van lawaai in uw omgeving. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Spiegelglas

Spiegelglas is voor u een uitkomst als u uw woning ruimer wilt laten lijken of meer diepte geven. Er is veel mogelijk op het gebied van spiegelglas, u zult versteld staan van het resultaat.

Zonwerend glas

Door middel van zonwerend glas wordt binnenkomende zonne-energie verminderd. Geniet van de voordelen van zonwerend glas en laat u adviseren door een expert van Glas Compleet.