VENTILATIEROOSTERS

Vooral als u isolatieglas in uw woning heeft, is het belangrijk om uw huis goed te ventileren. Anders kan er namelijk condens ontstaan aan de binnenkant van uw ramen en dat is slecht voor uw gezondheid. U kunt uw woning goed ventileren door middel van ventilatieroosters.

Ventileren is meer dan alleen het openzetten van ramen en deuren. Door gebruik te maken van ventilatieroosters creëert u een goed gecontroleerde ventilatie. De lucht die binnenkomt wordt door middel van ventilatieroosters gezuiverd en wordt gecontroleerd de kamer ingebracht.

Waarom kiest u voor ventilatieroosters?

Vooral voor uw eigen gezondheid is het aan te raden ventilatieroosters aan te schaffen, bijvoorbeeld van het merk Ducoton. Mensen ademen koolstofdioxide en waterdamp uit en onvoldoende zuurstoftoevoer maakt de lucht muf.

Daarnaast kunt u door middel van ventilatieroosters vervuilde lucht afvoeren. Dit vermindert de kans op schimmelvorming en allergieën. Ook vocht moet afgevoerd worden. Vocht in uw woning ontstaat onder andere door te koken, te wassen en te douchen. Blijft dit in uw huis hangen, dan kan er schimmel ontstaan.

Wilt u meer informatie over ventilatieroosters? Wij geven u een gedegen advies over ventilatieroosters. Door onze jarenlange ervaring en benodigde kennis kunnen wij u precies vertellen wat de beste plekken zijn om ventilatieroosters te installeren.

SUBSIDIE OP HR++ GLAS EN TRIPLE GLAS!

U kunt als woningeigenaar subsidie aanvragen voor isolatiemaatregelen (SEEH) waaronder HR++ glas en triple glas.

De subsidie is voor ongeveer 30% van de kosten tot een maximum oppervlakte van 45 m2. Voorwaarde is dat u tenminste 2 isolatiemaatregelen laat uitvoeren.