ZELFREINIGEND GLAS

Bent u ook altijd zoveel tijd kwijt met het schoonmaken van uw ruiten? Heeft u hier eigenlijk geen tijd voor? Kies dan voor zelfreinigend glas! Hoe werkt zelfreinigend glas? Zonlicht en regen zorgen ervoor dat vuil op uw ramen wordt afgebroken. De UV-straling (ook op bewolkte dagen) zorgt ervoor dat vuilresten op het glasoppervlak worden afgebroken en wordt het glas wateraantrekkend. Als het vervolgens regent, wordt al het vuil weggespoeld. Vooral voor ramen waar u moeilijk bij kunt komen is zelfreinigend glas een uitkomst. Bespaar tijd en geld en maak het uzelf gemakkelijk.

Voordelen van zelfreinigend glas

Zelfreinigend glas kent enkele voordelen. Ten eerste hoeft u minder vaak uw ramen te wassen en scheelt u dus veel tijd en wellicht geld. De onderhoudskosten blijven namelijk ook beperkt en u hoeft minder vaak een glazenwasser in te schakelen. Daarnaast hecht het vuil zich niet zo goed op de ruiten, dus als u uw ruiten wast, kost dit minder moeite. De zon en regen maken het onderhoud zeer gemakkelijk. Bij normaal glas vormen zich druppelsporen bij regen. Bij zelfreinigend glas is dit niet zo. Als laatste draag u bij aan milieu, omdat u bespaart op schoonmaakmiddelen.

Bent u overtuigd van deze voordelen en wilt u direct zelfreinigend glas laten plaatsen in uw woning? Neem dan contact op met Glas Compleet en laat u adviseren.