STOOKT U VOOR DE BUITENLUCHT?

ZO JA, BESPAAR DAN NU OP UW ENERGIEKOSTEN!

Het vervangen van enkel glas door HR++ isolatieglas leidt tot energiebesparing: gunstig voor het milieu en uw portemonnee.

Minder kosten, tocht en lawaai.De jaarlijkse gasrekening gaat door HR++ ramen omlaag. Bovendien zult u minder last hebben van tocht waardoor de thermostaat nog een graadje lager kan zonder comfortverlies. Ook houdt isolerend glas geluid tegen en vermindert het condensvorming aan de binnenzijde. Zo verdient de investering zichzelf terug.

Ook als ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan dubbel of hoog rendement glas al rendabel zijn. Er zijn verschillende soorten isolerend glas, met verschillende isolatiewaarden.

Welke optie voor uw woning het meest geschikt is, kunt u bij Glas Compleet een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij geven maar liefst 15 jaar garantie op het glas en op de plaatsing. Het plaatsen gebeurt via de Nederlandse Praktijkrichtlijn NPR 3577, zodat de dubbele beglazing minder snel ‘lek’ raakt of breekt.

SUBSIDIE OP HR++ GLAS EN TRIPLE GLAS!

U kunt als woningeigenaar subsidie aanvragen voor isolatiemaatregelen (SEEH) waaronder HR++ glas en triple glas.

De subsidie is voor ongeveer 30% van de kosten tot een maximum oppervlakte van 45 m2. Voorwaarde is dat u tenminste 2 isolatiemaatregelen laat uitvoeren.